023 - 53 51 855info@garageaslan.nl|    De vakgarage voor Haarlem en omstreken

Wintercheck

Home / Wintercheck

Wintercheck

Geef uw auto de Wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.

Uw auto winterklaar met de wintercheck

De winter is helaas het seizoen met de meeste pechgevallen. Dat is niet vreemd. Uw auto heeft het door de kou extra zwaar. Door de Wintercheck gaat u veilig de winter in. Met minder kans op pech in de vrieskou. De Wintercheck betekent dat uw auto op 23 punten wordt gecontroleerd. Denkt u bijvoorbeeld aan het bandenprofiel, de accu, de verlichting en het oliepeil.

Kosten wintercheck

Wij bieden u een gegarandeerde prijs voor de Wintercheck. De monteur kan tijdens het uitvoeren van de Wintercheck mankementen aan uw auto ontdekken. Hij zal u vooraf vragen om toestemming voor reparatie of vervanging van onderdelen. Zo weet u altijd waaraan u toe bent.

Waarom de wintercheck?

Uw auto heeft extra te lijden in de in de winter. Niet alleen vanwege de vrieskou. Maar ook bijvoorbeeld vanwege het strooizout, waardoor uw auto eerder gaat roesten. De kou veroorzaakt vaak problemen met de accu, zodat de motor niet start. Ook hebben banden met minder profiel bij opvriezend water slechter grip op de weg. Om dit voor te zijn, doet u de Wintercheck.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.