023 - 53 51 855info@garageaslan.nl|    De vakgarage voor Haarlem en omstreken

Werkplaats

Home / Werkplaats

Onze werkplaats

Een echte garagebedrijf in Haarlem mag spreken mag zich pas een garage noemen als de werkplaats volledig ingericht is met modernste gereedschappen en diagnose apparatuur. Garage Aslan beschikt sinds enkele jaren de allernieuwste apparatuur in haar eigen werkplaats gelegen naast hartje Haarlem.

In deze werkplaats zijn verscheidene monteurs werkzaam, die ieder specifieke kennis hebben van verschillende automerken. Door de verscheidenheid aan specialiteiten en doordat wij als garagebedrijf alle ontwikkelingen in de autobranche op de voet volgen, kan men Garage Aslan in de top bevinden van de garages in Haarlem. Doordat de monteur bovendien geregeld cursussen volgen, zijn de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van auto’s voor onze monteurs geen raadsel.

Garage Aslan heeft haar deuren van maandag t/m vrijdag van 08.00 -17.00 uur open voor al uw diensten. Ook vervangend vervoer wordt bij de garage geregeld! U kunt een offerte aanvragen of direct een afspraak maken in een van de beste garages in Haarlem!
Voor verdere informatie en vragen kunt u bellen of mailen.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.