023 - 53 51 855info@garageaslan.nl|    De vakgarage voor Haarlem en omstreken

Service & garantie

Home / Service & garantie

Productgaranties

Wij willen 100% tevreden klanten. Dat kan alleen als de producten en reparaties van de beste kwaliteit zijn. Wij garanderen de kwaliteit van de gemonteerde producten en geven daarom uitgebreide productgaranties.

Banden
Banden worden voor een periode van 12 maanden tegen fabricagefouten gegarandeerd. In deze garantie wordt het verbruikte profiel verrekend.

Uitlaten
Deze worden volledig gegarandeerd tegen fabricagefouten en/of doorroesten gedurende een periode van 24 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum.

Accu’s
Alle door ons geïnstalleerde accu’s worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd gedurende een periode van 24 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum. Op camping- en hobbyaccu’s geldt een garantie van 12 maanden.

Schokdempers
Deze worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd – ongeacht het aantal gereden kilometers – gedurende de periode van 36 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum.

Remmen
Remreparaties en vervangen remdelen worden volledig gegarandeerd tegen fabricagefouten en/of montagefouten gedurende een periode van 12 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum en met uitzondering van slijtage aan het frictiemateriaal.

Katalysatoren 
Alle door ons geïnstalleerde katalysatoren worden in geval van fabricagefouten en/of montagefouten volledig gegarandeerd gedurende een periode van 12 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.