023 - 53 51 855info@garageaslan.nl|    De vakgarage voor Haarlem en omstreken

Kleine onderhoudsinspectie

Home / Kleine onderhoudsinspectie

Kleine onderhoudsinspectie

Een kleine beurt, een groot plezier. Als u op tijd een kleine onderhoudsinspectie laat uitvoeren, weet u precies hoe ‘gezond’ uw auto is. Grote reparaties ziet u vooraf aankomen. Misschien kunt u ze zelfs wel voorkomen door de kleine beurt.

Kleine beurt kosten

Wij bieden u een gegarandeerde prijs voor een kleine onderhoudsbeurt. Uw auto wordt gecontroleerd op 30 punten van de kleine beurt checklist. Natuurlijk wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Mocht de monteur constateren dat vervanging van andere onderdelen nodig is, dan overlegt hij eerst met u. Zo weet u vooraf waaraan u toe bent.

Waarom kleine beurt laten uitvoeren?

Door een kleine onderhoudsbeurt tijdig uit te laten voeren, kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen gaat leiden. In het onderhoudsboekje van uw auto staat wanneer de kleine beurt moet worden uitgevoerd. Laat uw onderhoudsboekje ook bijwerken nadat de onderhoudsbeurt is gedaan. Dit zorgt ervoor dat de onderhoudshistorie van uw auto bekend is voor een volgende monteur. En het is van belang voor de waarde van uw auto.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.