023 - 53 51 855info@garageaslan.nl|    De vakgarage voor Haarlem en omstreken

Airco vullen

Home / Airco vullen

Problemen met uw auto airco?

Maak een afspraak met Garage Aslan en wij lossen het voor u op!

 

[ezcol_1third]

Werkt uw airco niet meer zoals het hoort? Ruikt uw airco muf en wordt hij niet goed koud meer? Kom dan een keertje langs bij Garage Aslan in Haarlem en laat uw airco checken, zo komt u erachten of u misschien uw auto airco moet laten vullen, en dat er misschien iets anders aan de hand is met uw airco. Kom langs bij Garage Aslan en laat uw auto airco vullen.

Maak direct een vrijblijvende afspraak

[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end][/ezcol_2third_end]

 

img2Mechanic-Automotive2 (2)3008shutterstock_936406721pic-77000168554

 

 

[ezcol_1third]

Auto airco vullen

Het koudemiddel in uw airco neemt jaarlijks zo’n 8 tot 10% af. Hierdoor gaat uw airco slechter werken, en neemt de temperatuur in uw auto langzamerhand af. Daarbij neemt de kans op het stukgaan van uw airco toe wanneer het vullingspercentage onder de 70% komt. Hierdoor moet u uw auto airco vullen om de zoveel tijd. 
[/ezcol_1third] [ezcol_1third]

Uw airco controleren

De meeste fabrikanten adviseren u om elke 4 jaar uw auto airco te vullen tijdens een Airco Servicebeurt. Daarnaast vinden wij dat u het zekere voor het onzekere moet nemen, en dus ieder jaar uw airco moet laten checken. Dit voorkomt mogelijke problemen in de toekomst met uw airco. 
[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]

Een goede airco

Doordat u uw airco niet het hele jaar door gebruikt, moet u de airco steeds wat hoger zetten om een lekkere temperatuur te bereiken. Dit heeft als gevolg dat de compressor van uw airco harder moet werken. Hierdoor neemt het brandstof verbruik toe en bovendien is het schadelijk voor het milieu.
[/ezcol_1third_end]

Onze klanten aan het woord!

Wij vertellen je graag over onze diensten. Liever nog laten we de échte klanten aan het woord: onze klanten. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.