023 - 53 51 855info@garageaslan.nl|    De vakgarage voor Haarlem en omstreken

Accu check

Home / Accu check

Accu check

Kleine moeite, groot gemak. Laat de accu van uw auto controleren of er voldoende spanning op staat. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten.

De accu zorgt voor de stroomhuishouding en dient als opslag voor de elekriciteitsreserve in de auto. Die elektriciteit heeft u auto nodig om te starten, maar bijvoorbeeld ook om de lampen te laten branden als de motor uit staat. Na verloop van tijd houdt de accu steeds minder van z’n capaciteit vast. Bij koud weer kan het gebeuren dat de auto helemaal niet meer start. Daarom is het verstandig uw accu op tijd te laten controleren. Met testapparatuur bootst de garage het starten van de motor na en wordt er gekeken hoeveel capaciteit de accu nog heeft. Vraag een offerte aan voor de accucheck. De offerte geldt alleen voor de keuring. Mocht de accu aan vervanging toe zijn. Dan zal de monteur u altijd vooraf om toestemming vragen.

Waarom accu controleren?

De accu zorgt ervoor dat uw auto start en dat bijvoorbeeld de lichten branden en navigatie werkt. Kortom: alles wat stroom nodig heeft, is afhankelijk van de accu. U zult begrijpen dat het goed werken van de accu essentieel is voor uw auto. In het ergste geval start uw auto niet meer. En dat gebeurt meestal op een koude winterochtend of onvoorzien moment.

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.